TË FUNDIT

Besian Mustafa publikon pagën sa ishte ministër: E sfidoj Hekuran Muratin ta publikojë pagën e tij për muajin shkurt 2023

Besian Mustafa publikon pagën sa ishte ministër: E sfidoj Hekuran Muratin ta publikojë pagën e tij për muajin shkurt 2023

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Besian Mustafa është deklaruar në lidhje me Ligjin e Pagave dhe ndryshimet që pasuan në ditën e djeshme tek ata që morën paga nga institucionet shtetërore.

Deputeti Mustafa ka publikuar pagën të cilën mori ai në shkurt 2021 sa ishte ministër i Bujqësisë, duke thënë se e sfidon ministrin e Financave, Hekuran Murati që të bëjë publike pagën e tij për muajin shkurt 2023.

Ai tha se në vitin 2021 kur ishte ministër, paga e tij ka qenë 1.208,42 euro, transmeton lajmi.net.

Ndryshe gjatë ditës së djeshme pati vërejtje të shumta nga zyrtarë të shumtë shtetërorë të cilët ndër të tjerash theksuan se nga Ligji i Pagave nuk patën ngritje të pagave, por ulje dhe humbje.

Reagimi i Mustafës:

E sfidoj Hekuran Muratin ta publikojë pagën e tij për muajin shkurt 2023!

Paga ime e ministrit për muajin shkurt 2021 ka qenë 1.208,42 euro. Shihni SMS që kam pranuar nga banka.

Hekuran, sa qindra euro ja ke rritë pagën vetes?!./Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *