POLITIKATË FUNDIT

Sondazhi: Albin Kurti lideri më i pëlqyer

Pas tyre vjen Memli Krasniqi me 17 % dhe Vjosa Osmani me 11.8 %, ndërsa Ramush Haradinaj u zgjodh nga 7.2 përqind e kosovarëve të anketuar.

Për opsionin “asnjëri” u përcaktuan 9.8 përqind, ndërsa 3.8 % nuk pranuan të përgjigjen ose thanë se nuk e dinë.

Fatmir Limaj u pëlqye nga 2.9 % e të anketuarve, i pasuar nga Mimoza Kusari me 0.40% dhe Behgjet Pacolli me 0.4%.

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Serbët vendosin edhe një barrikadë në veri, thonë se “po mbrohen nga Policia e Kosovës”


Kosovë-Shqipëri

Parlamenti dhe Këshilli i BE-së arrijnë marrëveshje për liberalizimin e vizave për Kosovën


Kosovë-Shqipëri

Escobar: Nëse Qeveria e Kosovës nuk e formon Asociacionin, ne do ta bëjmë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *