POLITIKATË FUNDIT

Kurti kërkon nga KFOR-i që të garantojë lirinë e lëvizjes

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka kërkuar nga KFOR-i që të garantojë lirinë e lëvizjes në veri të Kosovës.

“KFOR-i po kërkon pak kohë që ta kryejë këtë punë [heqjen e barrikadave] dhe ne po presim”, tha ai.

Ndërsa ministri i Brendshëm, Xhelal Sveçla, tha se nëse barrikadat nuk hiqen, atëherë do të merren veprimet e duhura, por pa dhënë detaje se për çfarë veprimesh bëhet fjalë.

Ai tha se janë në koordinim me partnerët ndërkombëtarë dhe se “shumë shpejt do të mbërrijmë në situatën kur nuk do të ketë më barrikada në veri”.

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Kurti: Serbia po kërkon ta vazhdojë luftën të cilën e humbi


Kosovë-Shqipëri

Lista Serbe bën thirrje të mos pengohen EULEX-i dhe KFOR-i


Kosovë-Shqipëri

Kurti: Republika e Kosovës do të mbrohet me forcë dhe vendosmëri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *