POLITIKA

Ali Ahmeti reagon për zhvillimet e fundit në Veri të Kosovës

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti ka komentuar zhvillimet e fundit në Veri të Kosovës.

“Situata në veri dhe sulmet mbi forcat e Eulex dhe të policisë së Kosovës nga grupe kriminele të mbështetura politikisht janë të papranueshme.

Gjendja në veri të Kosovës bie ndesh me çdo ligj e çdo frymë dialogu, sepse rajonit nuk i duhen konflikte në kulmin e krizës në të cilën gjendet kontinenti europian.

Vini fund këtyre akteve të inskenuara për të nxitur dhunë dhe konflikt dhe përfundoni dialogun menjëherë me finalizimin e marrëveshjes që do të sjellë njohje të ndërsjellë mes dy vendeve, hap ky që do të sillte paqe dhe prosperitet në mbarë rajonin”, është shprehur Ahmeti.INA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *