POLITIKATË FUNDIT

RMV, deri të mërkurën do të mund të aplikohet për në Ekipin e Hulumtuesve

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut deri të mërkurën do të mund të aplikojnë përmes formës elektronike për të marrë pjesë në aktivitetet e Ekipit të Hulumtuesve në kuadër të Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë së Veriut, transmeton Portalb.mk.

“Me 23 dhjetor të vitit 2022, me fillim në ora 14:00, në hapësirat e Bankës Popullore, do të mbahet sesioni 45-të i Ekipit të Hulumtuesve”, njoftojnë nga Banka Popullore.

Të interesuarit do të mund të dorëzojnë materialet përmes adresës info@nbrm.mk, ndërsa punimet duhet të jenë me standarde bashkëkohore.

“Ekipi i Hulumtuesve në Bankën Popullore është një platformë e hapur për prezantim dhe diskutim të punimeve hulumtuese-shkencore, veçanërisht në fushën e politikës monetare dhe makroekonomike”, sqarojnë nga Banka.

F1 C Send an email 14:55, 10-12-2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *