POLITIKATË FUNDIT

Del fotografia e ish-policit Dejan Pantiq kur u arrestua në Jarinje

Drejtori i të ashtuquajturës “Zyra për Kosovën”, Petar Petkovic ka thënë sot se Policia e Kosovës e ka arrestuar në Jarinje, ish-policin Dejan Pantiq.

Ndërkohë “Kosovo Online” ka publikuar një fotografi të këtij të fundit gjatë arrestimit në pikën kufitare në Jarinje.

Serbët në Leposaviq dhe Zveçan kanë filluar të grumbullohen dhe të bllokojnë rrugët, derisa në Mitrovicë të veriut është lëshuar alarmi./Express/

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Takimi i thirrur nga Osmani, shtyhen zgjedhjet në veri më 30 prill


Kosovë-Shqipëri

Serbët bllokojnë rrugët në Zveçan dhe Leposaviq


Kosovë-Shqipëri

Serbët lokalë mblidhen në Rudarë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *