POLITIKATË FUNDIT

Situatë e qetë në veri të Mitrovicës

Situata e përgjithshme e sigurisë në veri të Mitrovicës aktualisht është e qetë dhe pa ndonjë problem.

Nëpër lagje të ndryshme ku jetojnë popullata e përzier vërehen forca të policisë së Kosovës të cilat po kujdesen për qetësi dhe rend publik.

Ndonjëherë shihen duke qarkulluar edhe automjete të KFOR-it dhe EULEX-it.

Qytetarët pa dallim, përkundër prezencës së shtuar të pjesëtarëve të policisë në këto lokacione, po lëvizin lirshëm duke zhvilluar aktivitetet e tyre të përditshme si zakonisht.

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Qeveria: Në veri policia e rendit, jo njësitë speciale


Kosovë-Shqipëri

Sulme të vazhdueshme ndaj Policisë së Kosovës në veri, asnjë i arrestuar


Kosovë-Shqipëri

Ambasadori gjerman Rohde: Zgjedhjet në veri duhet të shtyhen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *