POLITIKATË FUNDIT

Gazetat e Maqedonisë së Veriut do të marrin mbështetje financiare nga Qeveria

Foto: Fisnik Xhelili/Portalb.mk
Foto: Fisnik Xhelili/Portalb.mk

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot vendosi që të miratoje Programin për mbështetjen e mediave të shkruara për vitin 2022, transmeton Portalb.mk.

“Qeveria e shqyrtoi dhe miratoi Programin për mbështetje të shtypjes dhe shpërndarjen e mediave të shkruara për vitin 2022 dhe e angazhoi Sekretarin e Përgjithshëm të Qeverisë që të zbatojë Programin”, sqaroi Qeveria e Maqedonisë së Veriut.

Kjo mbështetje financiare, sipas Qeverisë, realizohet me qellim ruajtjen e pluralizmit në fushën e mediave.

F1 C Send an email 18:48, 09-12-2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *