POLITIKATË FUNDIT

Specialja shpall aktgjykimin për Salih Mustafën, më 16 dhjetor

Gjykata Speciale do të shpallë aktgjykimin për Salih Mustafën, më 16 dhjetor.

“Sot, më 6 dhjetor 2022, Trupi Gjykues i caktoi shpalljen e aktgjykimit në çështjen kundër Salih Mustafës më 16 dhjetor 2022 në orën 09:00”, thuhet në njoftimin e Speciales, transmeton Klankosova.tv.

Mustafa është arrestuar më 24 tetor të vitit 2022. Ai akuzohet në kuadër të formave të ndryshme të përgjegjësisë penale, për: Ndalim arbitrar, trajtim mizor, torturë dhe vrasje të paligjshme si krime lufte të kryera në kontekstin e konfliktit të armatosur jo ndërkombëtar në Kosovë, ose në lidhje me atë konflikt. /Klankosova.tv/

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Presidenca: Shtyrja e zgjedhjeve, vetëm pas vlerësimit nga organet e sigurisë


Kosovë-Shqipëri

Komandanti i KFOR-it: Rrezikuam të humbim gjithçka që u arrit në 23 vitet e kaluara


Kosovë-Shqipëri

Serbia e konfirmon vdekjen e shqiptarit nga Peja në burgjet e saj – zbulon “arsyen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *