ROZË

“Është i pjekur dhe më mbështet”, Melisa zbulon më shumë për të dashurin e ri

Lulet që i erdhën një javë më parë në skenën e madhe të spektaklit të kërcimit Dance Albania, në Tv Klan, duket se kanë ngritur shumë pyetje, se kush është djali që e ka bërë për vete Melisën

Këtë të hënë, ajo zbuloi më shumë rreth tij, ndërsa tha se ajo që vlerëson më shumë tek ai është fakti është i pjekur dhe që e mbështet.

“…Janë sulur të gjithë, kush është, pse është, si është, çfarë është, sa ke, sa s’ke, duroni! Jo nuk është bjond, është diçka e mesme. Pak më i gjatë si unë, nuk kemi shumë diferencë në moshë. Thjeshtë është i pjekur, kaq më mjafton mua, më shumë se mosha. Ka qenë njëherë në publik, por askush nuk e dinte, madje as unë vetë nuk e dija. Më mbështet”, tha Melisa.

Original Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *