POLITIKA

Kush ishte lojtari i ndeshjes Serbi – Zvicër – Kjo është përgjigje epike e Albin Kurtit (VIDEO)

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka qëndruar për vizitë sot në Istog.

Nga atje, Kurti ka folur edhe për ndeshjen e mbrëmshme mes Serbisë dhe Zvicrës.

“Mbrëmë ishim në ankth më shumë se sa lojtarët e Zvicrës”, ka thënë ai.

Kur është pyetur se kush ishte lojtari i ndeshjes, Kurti është përgjigjur “janë ata dy që i kam zgjedhur në foto”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *