POLITIKATË FUNDIT

Krasniqi kritikon qeverinë Kurti: Duhet mobilizim institucional e shoqëror në përkrahjen e personave me aftësi të kufizuar

Kryetari i PDK-së gjithashtu tha se integrimi i personave me aftësi të kufizuar duke u ofruar mundësi punësimi, mbështetje financiare dhe infrastrukturore, duhet të jetë objektiv shtetëror prioritar.

“Ata kanë nevojë për përkrahje meritore dhe për zbatim të kornizës ligjore që garanton të drejtat e tyre. Sot, më shumë se kurrë, kemi nevojë të gjejmë zgjidhje transformuese për zhvillim gjithëpërfshirës”, ka shkruar ndër të tjera, Krasniqi në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *