POLITIKATË FUNDIT

Kosova dhe Shqipëria thellojnë bashkëpunimin ushtarak

Bashkëpunimi bilateral Kosovë -Shqipëri dhe rajonal me vendet partnere në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes, është në interes të të dyja vendeve dhe në funksion të paqes, stabilitetit dhe sigurisë rajonale e më gjerë.

Së bashku jemi gjithmonë më të fortë!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *