POLITIKA

Kjo është letra që Sokol Halili që u vetvra sot ia kishte lënë babait të tij (LETRA)

Televizioni T7 ka arritur që të sigurojë letrën që Sokol Halili ua kishte dorëzuar familjarëve të tij në momentin kur ishte kthyer në shtëpi, derisa Policia po e kërkonte për vrasjen e Hamide Magashit.

Në fillim të letrës ai ka treguar se e ka vrarë me vetëdije Hamide Magashin.

Ai tutje ka shkruar se dëshiron të tregojë se çfarë ka qenë raporti i tij me Hamide Magashin dhe ka përmendur një plan që thotë se e kishte bërë ajo bashkë me motrat e veta.

Gjithmonë sipas letrës që ka shkruar Sokol Halili, Hamide Magashi i ka kërkuar atij që të bënin një marrëveshje, që ajo të shkojë dha ta rrisë fëmijën e vetë tek shtëpia e babait të saj.Siç shkruan në letër, ajo i kishte ofruar 25 mijë euro për këtë gjë…

Lexo letrën, kliko KETU

Original Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *