POLITIKATË FUNDIT

Shefi i BE-së në Kosovë: Jam i tmerruar nga vrasja e mbrëmshme

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian Tomasz Szunyog, ka thënë se është i tronditur nga vrasja e gruas shtatzënë cila ndodhi mbrëmë në oborrin e QKUK-së.

Szunyog tha se është rasti i dytë i vrasjes ku viktima është grua, dhe e gjithë kjo po ndodh brenda pak ditësh.

“Jam i tmerruar nga vrasja e mbrëmshme e një gruaje dhe fëmijës së saj të palindur. Ajo ishte gruaja e dytë e vrarë që nga fillimi i fushatës 16 Ditë të Aktivizmit kundër dhunës ndaj grave. Kjo është e papranueshme! Ngushëllimet e mia për familjet dhe mbështetjen e plotë për marshin e organizuar sot nga OSHC-të e grave”, tha ai.

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Steinmeier dhe Begaj: E rëndësishme ulja e tensioneve në Kosovë


Kosovë-Shqipëri

Gruaja e vrarë në Prishtinë kishte urdhër për mbrojtje


Kosovë-Shqipëri

Policia kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për kapjen e vrasësit të shtatzënës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *